Peleman Bokinnbinding

A4-Portrett-Perle-Hvit-X-Book-Arkitekt transfer innbinding http://www.unibind.no
[vc_row type=»in_container» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» overlay_strength=»0.3″][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ width=»1/1″][vc_column_text]Velg Business bøker med deres logo til innbinding av deres dokumenter – Peleman innbindingsmaskin

SteelBook-Graphite-Preg http://www.unibind.noPeleman innbindingsmaskiner binder like enkelt inn bokinnbinding som softcover mapper. Bestill bokinnbinding fra Peleman. Bøkene leveres i et utvalg formater A4 stående og liggende.A5 stående og liggende. 20*20cm, 30*30cm og A3 liggende. Siste årene har vi hatt økt pågang på bokinnbinding til ulike bransjer. På verdensbasis er Peleman markedsledende hva angår bokinnbinding til fotobokbransjen. De samme elegante fotobøkene kan fint brukes til liggende presentasjoner. Det tar kun noen sekunder av tiden deres å binde inn deres dokumenter også i en bokinnbinding. Bokinnbinding garanterer heften og bokinnbindingen ivaretar deres dokumenter over tid. Resultatet er presentasjoner og dokumentasjoner som ikke kan legges bort i en skuffe. Boken står pent i en hylle og vil bli ivaretatt. Alle bøkene kan preges med logo med foliepreg. Vi har også mange muligheter til fullfargetrykk på bokinnbindingens omslag.
Bestill i dag og varene leveres på dør om noen få dager.  Vi bestreber raske leveringsrutiner med et stort varelager på huset. Ved å bruke en bokinnbinding i deres presentasjon vil dere fremstå som fremover lent og markedsrettet. Resultatet av en bokinnbinding er en elegante og praktisk dokumentasjon som skaper den ekstra gevinsten man kan være ute etter i et markedsføringsperspektiv. Vi har mange kunder som bruker konsekvent bokinnbinding til sine finansplaner, firmapresentasjoner, kurs, seminarer, oppgaver, kvartalsrapporter, historie bøker, kontrakter og tilbud. Tilbakemeldingene er enstemmig positive og kundene legger merke til deres presentasjoner. Kostnaden på en bokinnbinding er lav og vel verdt. Man bruker mye tid og energi i ett prosjekt som til syvende og sist skal gi en gevinst. Dere velger farge på bokinnbindingen. I tillegg har dere flere valg på bokens utførelse.
Skal bokinnbindingen være diskret sort med en logo, eller fullfargetrykket rundt hele coveret – dere bestemmer. På den måten ender dere opp med en unik bok som passer deres konsept og firmaprofil. Det er enkelt å bestille bokinnbinding fra Peleman.

Bøkene kan binde inn dokumenter fra 2 -340 ark.

Kontakt oss, vi bistår med deres bokinnbindings-ønsker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»in_container» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» overlay_strength=»0.3″][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ width=»1/1″]

  Navn/Firma (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Emne

  Melding

  [/vc_column][/vc_row]