Historien om Peleman

Peleman startet sin virksomhet i 1939 og med stor suksess kunne de i 1979 lanserte sin første patenterte Innbindingsløsning. Peleman utviklet sin unike voksinnbinding som garanterte heften i ryggen. Deretter har Peleman formidlet og utviklet sine løsninger i tråd med markedets behov og kundens tilbakemeldinger. Flere ryggbredder, utførelser, fargevalg, plastvalg og ulike profileringsteknikker på innbindingene gjør i dag Peleman til markedsledende innen sitt felt innbinding. Peleman leverer i dag innbinding til kontor, grafisk produksjon, hjem, kopibutikker, stat, kommune, fotomarkedet, privat markedet, med mer. Og dekker over 60 % av den globale etterspørsel av innbinding.

Med sine brukervennlige og enkle innbindingsmaskiner tilbyr Peleman innbindingssystemer som gir et stort konkurransefortrinn for brukerne. Peleman er med på å hjelpe bedrifter til å fremstå på en profesjonell og markedsrettet måte med sine estetisk flotte innbindingsløsninger som alle brukerne enkelt kan selv ivareta in house. Dokumenter av ulik karakter fremstår på en ryddig og delikat måte innbundet i en Peleman mappe og Peleman bok. Og lar deg som aktør i langt større grad være med på å påvirke mappen eller bokens utseende og profil ut mot markedet. Peleman har garanti på heften i innbindingen. Over 1000 mennesker jobber i dag med Peleman produktene over hele verden.

Peleman leverer innbinding med et mangfold av ulike typer mapper, formater, farger, plast, bokomslag, størrelser på rygg, med og uten profilering, logo, design. Peleman leverer også lamineringsmaskiner, lamineringslommer, mapper, permer, portfolio, DuoBinder, visittkortlommer, cd lommer, ringpermer med mer.

Peleman Norge

UB Kontorsystemer AS har siden 1997 hatt eneretten på formidling av Peleman produkter i Norge. I starten holdt vi til i Sandvika. I 2002 flyttet vi inn i eget bygg på Sundvollen i Hole Kommune. Her er lager, salg og administrasjon. Vi leverer i dag Peleman produkter til hele Norge. Vi bestreber god service og kundefokus i form av rask levering, tilgjengelighet og support fra vårt hovedkontor. Etter 17 år i markedet har vi god kunnskap om det meste innen innbinding og vil mer enn hjelpe dere med spørsmål, demonstrasjoner og veiledning.

Historien om innbinding http://www.unibind.noEr det noe du lurer på? Ring oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en kort beskjed

  Navn/Firma (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Emne

  Melding

  Ring oss på telefon 32 16 16 20 hvis du lurer på noe.