Ferdiggjøring

Ønsker du det lille ekstra? Ferdiggjøring av innbindingsbøker og mapper gir deg muligheten til å profilere ditt firma slik du ønsker å fremstå. Her i Peleman så kan vi tilby deg en rekke forskjellige metoder ferdiggjøring tilpasset ditt behov.

For å se hvordan de ferdige produktene kan se ut gå til vår inspirasjonsside.

Sølvpreg-x-book-dubai www.unibind.noPreg

Med denne metoden så preges boken med folie. Dette gir innbindingsproduktet ett klassisk tidløst preg. Folien finnes i flere farger Gull, sølv, sort og hvitt. For å lage preg så må det bestilles en klisje av ønsket preg slik at det kan monteres til Peleman foliepreg maskin.

Her kan du lese mer om preg

Transfer

A4-Portrett-Perle-Hvit-X-Book-Barnehage transfer innbinding http://www.unibind.noTransfer er en trykke teknikk som bruker transferpapipr skrevet ut med laserprinter og trykket med varmepresse. Fordelen med denne teknikken er at du kan trykke i alle farger og motiver uavhengig av bakgrunnsfarge og boktype. Peleman bruker teknologi og transferteknikk fra The Magic Touch ett verdensledene firma innen transfer og profilering

Her kan du lese mer om transfer.

A4-Portrett-Offset-Peleman innbinding http://www.unibind.noDigital Fullfarge

Ønsker du ett heldekkende cover rundt hele boken din så er digital fullfarge veien å gå. Ved mindre opplag så bruker vi vår CaseMaker 650M. Motivet blir printet ut på vår storformatskriver og motivet blir presset på ferdige CasePlano i ditt ønskede format.

Her kan du lese mer om digital fullfarge.

Offset

Bok-offset-fly-A4 http://www.unibind.noVed store opplag så er det mulig å bestille offset trykk fra oss. Dett blir det samme som Digital fullfarge og du har muligheten til å trykke rundt hele produktet i fullfarge. Vi levere offset trykk på Innbindingsbøker, DuoBinder, Portfolio og Ringpermer.

Her kan du lese mer om offset

 

Har du spørsmål om ferdiggjøring så ring oss på telefon 32 16 16 20 eller fyll ut skjema nederst på denne siden.

  Navn/Firma (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Emne

  Melding

  Ring oss på telefon 32 16 16 20 hvis du lurer på noe.