PRINT, kopi OG INNBINDING

Vi printer og binder inn deres dokumenter i eksklusive bøker og mapper. Peleman gir garanti på heften i ryggen. Vi nytter et spesial kopipapir til print-jobben med fals i ryggen. Vi printer både ensidig og tosidig. Falsen i ryggen på kopipapiret er med på at arkene og boken legger seg naturlig opp ved bruk. Vi binder fra 1 bok, til mange 100 bøker. Bøkene kan gjøres personlig med tekst og logo på forsiden. Ønsker dere en enklere innbindingsvariant nytter vi softcover mapper med plast foran og bak.

Kontakt oss i dag: 32161620

EKSKLUSIV A4P NOTATBOK

Bestill eksklusive og praktiske notatbøker fra Peleman. Notatbøkene kan merkes med logo og variable navn. Vi bruker sølv og gullfolie til merking av deres bøker. Dette er praktiske notatbøker med linjert innhold. Arkene har en rille i ryggen. Slik kan også ark rives ut ved behov. Notatbøker fra Peleman kan leveres i sølv, perlehvit, sort og mørkeblå hardcover omslag. Bøkene er presentable og kan nyttes som en gaveartikkel. I tillegg vil enhver ansatt ha nytte av sin personlige notatbok.

Les mer
bokinnbinding

BOKINNBINDING M/PREG

Vi tilbyr tjenesten print, kopi og dokumentinnbinding. Vi nytter eksklusive bøker for innbinding. Vi gir garanti på heften i ryggen. Vi nytter et spesial kopipapir til print-jobben med fals i ryggen. Vi printer ensidig og tosidig. A4 Bøker og mapper kan binde inn fra 2 -340 ark. Falsen i ryggen på kopipapiret er med på at arkene og boken legger seg naturlig opp ved bruk. Bestill eksklusiv bokinnbinding fra oss. Vi binder fra 1 bok til mange 100 bøker ved behov. Bøkene kan gjøres personlig med tekst og logo på forsiden. Vi kan skrive med gull og sølv folie på bokens forside, bakside og rygg. Dette gir et eksklusivt og delikat uttrykk.

Les mer

BOKINNBINDING M/DIGITAL TRYKK

Vi tilbyr tjenesten print, kopi og dokumentinnbinding. Vi nytter eksklusive bøker for innbinding. Vi gir garanti på heften i ryggen. Vi nytter et spesial kopipapir til print-jobben med fals i ryggen. Vi printer ensidig og tosidig. Digital-printede bøker kan binde inn til 100 ark. Falsen i ryggen på kopipapiret er med på at arkene og boken legger seg naturlig opp ved bruk. Bestill eksklusiv bokinnbinding fra oss. Vi binder fra 1 bok til mange 100 bøker ved behov. Bøkene kan gjøres personlig med heldekkende omslag og deres layout. Vi digitalprinter omslaget med bilder, tekst, grafikk og deres farger. Sett opp fil for trykk etter mal fra oss. Vi kan også bistå med grafisk utforming ved behov. Slik blir boken helt personlig. Avslutningsvis lamineres omslaget.

Les mer
UniCover Soft

INNBINDING I SOFTCOVER MAPPE

Vi tilbyr tjenesten print, kopi og dokumentinnbinding. Vi binder inn på bøker eller mapper med plast foran og bak.  Vi gir garanti på heften i ryggen. Vi nytter et spesial kopipapir til print-jobben med fals i ryggen. Vi printer ensidig og tosidig. A4 mapper kan binde inn fra 2 -340 ark. Falsen i ryggen på kopipapiret er med på at arkene og boken legger seg naturlig opp ved bruk. Bestill softcover innbinding fra oss med beskyttende plast foran og bak. Vi binder fra 1 bok til flere 100 mapper ved behov. Velg mellom mørkblå, hvit, sort og perlehvit rygg.

Les mer

BRYLLUPSBOK – GJESTELISTE

Vi leverer personifiserte gjesteliste bøker til bryllup, hyttebok, besøksprotokoll eller andre formål. Resultatet på bøken er enestående. Med unike maskiner kan vi også gi boken et personlig preg der vi enten digitalprinter hele omslaget på boken eller preger med gull og sølv trykk på forside og rygg. Slik kan vi levere eksklusive emblem, logo trykk og variable navn på bokens forside. Eksempler på jobber utført for kunder: slekts bøker, historiebøker, bryllupsbok, invitasjoner, sangbøker, vitsebok, barnebok, protokoller, kursbøker, skoleoppgaver mm. Vi er fleksible med utformingen. Sammen finner vi veien til målet. Kontakt oss med deres ønsker.

Les mer

HYTTEBOK

Vi leverer personifiserte gjesteliste bøker til bryllup, hyttebok, besøksprotokoll eller andre formål. Resultatet på bøken er enestående. Med unike maskiner kan vi også gi boken et personlig preg der vi enten digitalprinter hele omslaget på boken eller preger med gull og sølv trykk på forside og rygg. Slik kan vi levere eksklusive emblem, logo trykk og variable navn på bokens forside. Eksempler på jobber utført for kunder: slekts bøker, historiebøker, bryllupsbok, invitasjoner, sangbøker, vitsebok, barnebok, protokoller, kursbøker, skoleoppgaver mm. Vi er fleksible med utformingen. Sammen finner vi veien til målet. Kontakt oss med deres ønsker.

Les mer

BESØKSPROTOLL

Bestill god gammeldags besøksprotokoll fra oss. Vi leverer praktiske besøksprotokoller med deres logo på bokens forside og deres fullfarge-logo på bokens innhold. Boken fremstår presentabel. Alle arkene har deres logo-trykk – slik fremstår boken profesjonell og estetisk pen for deres kunder. Boken er praktisk og legger seg naturlig ned på bordet ved bruk pga. fals i ryggen på arkene for innhold.

Les mer

SLEKTSBOK

Med en Peleman innbindingsbok vil dokumentet leve lenge og sangene blir godt ivaretatt. Tilbakemeldingene vi får fra kunder er enstemmig positive. Innholdet for print sendes til oss i mail som en PDF.fil. Vi printer og binder inn deres dokumenter i bøker. Dette er den perfekte innbindingsboken til sanger og noter. Vi bruker et spesialpapir for innholdet som har en rilling/fals i ryggen, slik legger dokumentet seg naturlig opp når man leser og blader i boken, og den blir en praktisk bok også til noter. Boken er brukervennlig, pen og garanterer heften i ryggen. Forsiden kan trykkes med gull /sølv tekst.

Les mer

MENY

Bestill flotte menyer til deres kafe, restaurant og bar fra oss. Vi leverer eksklusive og presentable menyer. Vi trykker deres logo og ønsket tekst på bokens forside. Boken fremstår presentabel, pratisk og behagelig og lese. Menyene er praktisk og legger seg naturlig ned på bordet ved bruk pga. fals i ryggen på arkene for innhold. Send oss deres meny så printer vi dette og binder den inn i elegante bøker. Bøkene kan ha alt fra noen få ark til flere ark for innhold.

Les mer
SteelBook-A4-Sort-meny innbinding meny http://www.unibind.no
innbinding unibind hovedoppgave

SKOLEOPPGAVER

Vi printer og binder inn deres skoleoppgave. Vi leverer bokinnbinding og softcoverinnbinding. For print-jobben bruker vi Vpaper fra Peleman. Dette er et unikt kopipapir med fals i ryggen. Slik legger dokumentet seg flatt ned på bordet ved bruk. Vi kan gjøre bokomslaget personlig med tekst og bilde trykket på omslaget. Bokomslagene er meget pent trukket med ulike farger i en stilfull bokutførelse. Vi binder inn til 340 ark – 36mm rygg på boken. Bøkene fremstår elegant, praktisk og profesjonelle.

Les Mer

KONTRAKTSMAPPE – PORTFOLIO

Dokumentene fortjener det beste, nemlig en presentabel og holdbar oppbevaringsmappe. Denne eksklusive sorte mappen med deres logotrykk i gull eller sølvtrykk er perfekt til kontrakter, dokumentasjon, tilbud mm. Man kan også oppbevare flere innbindingsmapper i en og samme boks. Her kan ark komme til og trekkes fra. Innholdet kan være av variabelt format. Kontraktsmappen kan trykkes med deres logo og tekts i front og på rygg. Slik kan mappen stå i hyllen og være synlig. Dere låser mappen med sideklips. Mappen leveres i standard i perlehvit, sort skinnstruktur, hvit lin og sort matt utførelse. Standard 15mm høyde på mappen. Peleman kontraktsmappe er et meget godt alternativ til standard kartong brettemapper. Her ligger dokumentene godt beskyttet og ark kan enkelt komme til og trekkes fra uten at de ramler ut. For kunder er dette også et smart og brukervennlig verktøy som kan stå i en hylle..

Les mer

DIGITALTRYKKET RINGPERM

Se våre praktiske og personifiserte ringpermer trykket med deres logo, farger og layout. Permene er det perfekte salgsverktøy i kurs, møte, tilbud og kontrakt sammenheng. Eller til annen dokumentasjon der ark skal inn eller ut i en kundesammenheng. Ringpermene har 25mm ringer og man kan velge mellom 2 eller 4 hulls-ringpermsystem. Totalt høyde på permen er 40mm. Permene er printet med deres design og laminert for lenger levetid og beskyttelse mot slitasje. Permens innside er hvit. Permene er praktiske og presentable. Dere er velkommen til å bestille ønsket antall. Her er ikke noe minsteantall i bestilling. Bestill permer til kurset eller annet prosjekt, uten og binde opp store kvanta til lager. Dette er det perfekte valg der man ikke ønsker å binde inn dokumenter og låse ryggene. Her kan ark komme til og trekkes fra ved behov. Mangfoldet av ringpermer er standardpermer i plast til arkiv. Her har dere et meget pent alternativ der ringpermen skal brukes i en presentasjonssammenheng, til kurs eller dokumentasjon der man ønsker å skille seg ut med egne farger og logo.

Les mer

PERSONIFISERT DUOBINDER PERM

Se våre praktiske og personifiserte ringpermer trykket med deres logo, farger og layout. Duobinder permene er det perfekte salgsverktøy i kurs, møte, tilbud og kontrakt sammenheng. Eller til annen dokumentasjon der ark skal inn eller ut i en kundesammenheng. Standard DuoBinder har 25mm ringer og man kan velge mellom 2 eller 4 hulls-ringpermsystem. Bak ringene er det en 15mm lomme til løsblader, brosjyrer og prislister som ikke naturlig settes inn i et hullesystem. Permene er printet med deres design og laminert for lenger levetid og beskyttelse mot slitasje. Permens innside er standard. Innsiden kan også printes med ønsket design og utførelse. Permene er praktiske og presentable. Bestill permer til kurs, møter, presentasjoner mm. Dette er det perfekte valg der man ikke ønsker å binde inn dokumenter og låse ryggene. Her kan ark komme til og trekkes fra ved behov.

Les mer
Duobinder
bokinnbinding

SANGBOK

Med en Peleman innbindingsbok vil dokumentet leve lenge og sangene blir godt ivaretatt. Tilbakemeldingene vi får fra kunder er enstemmig positive. Innholdet for print sendes til oss i mail som en PDF.fil. Vi printer og binder inn deres dokumenter i bøker. Dette er den perfekte innbindingsboken til sanger og noter. Vi bruker et spesialpapir for innholdet som har en rilling/fals i ryggen, slik legger dokumentet seg naturlig opp når man leser og blader i boken, og den blir en praktisk bok også til noter. Boken er brukervennlig, pen og garanterer heften i ryggen. Forsiden kan trykkes med gull /sølv tekst.

Les Mer