Pelemans verdier

Solcelle unibind www.unibind.noSom et innovativt selskap er vår misjon å skaffe unike brukervennlige produkter og tjenester som bidrar til forbedret kommunikasjon mellom mennesker. Peleman er et familieselskap, kjent som verdensledende innen dokumentpresentasjonssystemer. Peleman arbeider profesjonelt og kontinuerlig for å utvikle ansatte og forretningssamarbeid over hele verden. Våre hovedverdier er integritet, ærlighet, lojalitet, ansvarlighet og respekt for alle mennesker og miljø. Peleman vektlegger miljø i sin produksjon. Peleman internasjonalt er sertifisert gjennom FSC. FSC (Forest Stewardship Council) er en allmennyttig, politisk uavhengig organisasjon som sertifiserer virksomheter som er miljøbevisste i deres valg av tre.

Peleman har også bygget i samarbeid med Eneco og datterselskapet Air Energy, to vindmøller på tomten til Peleman hovedkontor i Puurs. Prosjektet stod ferdig i 2011. De to Enercon vindmøllene på 2.3 MW hver produserer 10.2 GWh eller tilsvarende forbruk av strøm til 3000 husholdninger. Den lokale skapte elektrisiteten brukes av Peleman i produksjon. Og den dekker 75 % av det totale behovet hovedkontoret forbruker i Belgia. Eneco er et selskap som deltar aktivt i miljøvennlig energiforsyning i det Belgiske Energi markedet. Filialen i Belgia er en del av det Tyske Energi firmaet Eneco som har over 2 millioner kunder i Nederland. Selskapet går over til å bli et bærekraftig energi selskap, og vil investere i gjenvinnbar energi de kommende årene. I 2008 ervervet Eneco seg Air Energy for å satse på økt produksjon av vind energi.

I Norge jobber vi kontinuerlig med det internasjonale verdigrunnlaget. Peleman Norge vektlegger lojalitet og ansvarlighet. Vi ivaretar kunden etter beste evne med korrekt informasjon, tett oppfølging, tilgjengelighet og service. I Norge er vi ISO sertifisert 9001 kvalitet og 14 001 miljø. Vi er også tilknyttet EE- returselskapet Renas og Grønt Punkt.

Er det noe du lurer på? Ring oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en kort beskjed

  Navn/Firma (*)

  E-post (*)

  Telefon

  Emne

  Melding

  Ring oss på telefon 32 16 16 20 hvis du lurer på noe.