INNBINDING FRA UNIBIND

Ved å binde inn et dokument i en valgt mappe eller bok samles og låses dokumentet i ryggen. Peleman leverer innbinding med en gjennomgående stålskinne i ryggen som beskytter en unik voks som binder dokumentet til ryggen. Stålskinnen ivaretar heften som ikke forringes ved bruk eller lagring. Dokumentet blir lettere å håndtere og tar ikke unødvendig mye plass ved oppbevaring og bruk. En innbinding er lett å putte i en stress koffert, kan enkelt plasseres i en hylle eller sendes i en konvolutt. Dokumentet fremstår på en ryddig og presentabel måte uten at ark faller ut eller legges til.

Det er enkelt å binde inn dokumentene i en Peleman Innbindingsmaskin. Du plasserer valgt mappe eller bok i maskinen, maskinen slår seg automatisk på. Maskinen slår seg automatisk av når jobben er gjort, lampen går da over til grønt lys. Det tar kun 3 sekunder av brukerens tid å sette mappen i varmekammeret, innbindingsmaskinen ivaretar innbindingsjobben. Ny Peleman innbindingsserie tillater også færre variable mappe størrelser.. Man krymper stålskinnen i ryggen avslutningsvis og tilpasser stålskinnen til dokumentets bredde. SMART og praktisk!

Innbindingsmaskiner

Pelemaner 8.2X – Office

kr 19 000 Eks.Mva

Alle mappene til Peleman har en spesiell voks i ryggen som smelter ved rett temperatur og fester arkene med garantert heft i ryggen. Man kan binde inn alle typer papir i en Peleman mappe pga. den unike voksen som ivaretar heften. Du kan enkelt redigere et allerede innbundet dokument. I en Peleman maskin kan du binde inn dokumenter fra 2-340 ark. Peleman garanterer heften på innbindingen, dokumentet legger seg pent opp på bordet og tar lite av dokumentets marg.

Peleman har i mer enn 30 år levert innbinding over hele verden og er internasjonalt ledende innen sitt felt. Grunnen til suksessen er et system som ivaretar brukernes behov. Systemet er brukervennlig, garanterer heften og er meget presentabelt og gir dokumentet en ryddig og estetisk pen innpakning. I dagens marked erfarer vi at krav til det profesjonelle utseende på dokumentet er viktig. Vi får mange tilbakemeldinger på at et Peleman produkt har vært avgjørende for innsalget i flere konkurransesammenhenger for kunden. I tillegg vektlegges det enkle og tidsbesparende aspektet ved å ha dette tilgjengelig på huset. Uten at det tar mye av brukerens tid.

 

Er det noe du lurer på så ta kontakt med oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en beskjed i skjema nedenfor.

Vizuell AS

Jomfrulandsveien 2 3530 Røyse

Epost: mail@unibind.no 

Telefon 32 16 16 20

    Navn/Firma (*)

    E-post (*)

    Telefon

    Emne

    Melding